???_phone_vilassar

Podoposturologia

La podoposturologia consisteix en examinar el sistema tònic postural. Amb l’ajuda de l’exploració i dels tests posturals podem arribar a determinar on trobem els bloquejos que ens perjudiquen.

Als peus trobem uns dels captors més importants per a l’estabilització de la nostra postura. I és aquí on el podoposturòleg pot influir a produir millores gràcies a les plantilles posturals. Aquestes són molt diferents de les que es fan servir en podologia. Es caracteritzen per una palmilla plana que porta incorporat uns elements o barres de gruix fi que fan que es puguin col·locar en qualsevol calçat sense problemes, ja que gairebé no ocupen massa volum. Aquestes plantilles són importants a l’hora de mantenir el treball que pot fer el fisioterapèuta o l’osteòpata per tal de mantenir les correccions que facin.
Podologia | Quiromasatge i Fisioteràpia | Cirurgia plàstica
© 2023 Eduard Bejiga i Noguer
Sant Genís 6, Vilassar de Mar | Tel: 93 759 32 82
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .