???_phone_vilassar

Estudi biomecànic

Per realitzar un estudi biomecànic tenim en comte l’anàlisi del peu en l’estàtica i en la dinàmica, tenint també present la relació que té el peu amb el turmell, genolls, malucs i l’esquena.

En l’exploració mirem el correcte funcionament dels diferents grups musculars i articulars. Gràcies als coneixements que aporta la podoposturologia, analitzem el cos de manera més global aportant un coneixement extra a la biomecànica.

Després de tots aquests estudis, si ho creiem necessari, procedim a realitzar els suports plantars. Utilitzem els mètodes d’obtenció del motlle del peu del pacient de la manera més tradicional, utilitzant venes de guix que ens ajuden a recrear el peu de manera perfecte, neutralitzant tota desviació. A l’hora utilitzem els materials més moderns per donar forma als suports plantars que entregarem als pacients.
Podologia | Quiromasatge i Fisioteràpia | Cirurgia plàstica
© 2023 Eduard Bejiga i Noguer
Sant Genís 6, Vilassar de Mar | Tel: 93 759 32 82
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .