???_phone_vilassar

Peu diabètic

Al peu diabètic cal fer inspeccions periòdiques per tal de garantir un bon equilibri i així prevenir possibles patologies. Cal, però, tenir una especial vigilància amb el peu diabètic de risc.

Aquest és especialment problemàtic per la seva possible falta de sensibilitat i/o d’irrigació sanguínia que el pot fer vulnerable a patir úlceres, que de no tractar-se bé o a temps, poden acabar en amputacions.

Per això és molt important fer un bon cribatge en les inspeccions periòdiques per tal de discriminar si es tracta d’una úlcera neuropàtica o vascular. Les úlceres neuropàtiques les tractarem els podòlegs intentant reduir els punts de pressió crítics al peu per tal d’evitar futures úlceres. En canvi les úlceres vasculars seran derivades al metge vascular per tal que sigui ell qui les tracti.
Podologia | Quiromasatge i Fisioteràpia | Cirurgia plàstica
© 2023 Eduard Bejiga i Noguer
Sant Genís 6, Vilassar de Mar | Tel: 93 759 32 82
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .